امروز قریب به نود سال از انتشار نوشته های افشاگرانۀ هنری فورد می گذرد و مع الاسف بسیاری از پیش بینی ها و هشدارهای او به جامعۀ آمریکا محقق شده اند
فاجعۀ فرهنگی در ایالات متحده
صهیونیستها عملاً زمام سیاستهای داخلی و خارجی آمریکا را در دست گرفته و دولت این کشور به عنوان بازوی مؤثر صهیونیزم در سطح جهان عمل می کند. اخلاقیات ملّت آمریکا آنچنان رو به زوال رفته است که صاحبنظران اجتماعی و اندیشمندان دینی به کلّی از آیندۀ این ملّت قطع امید کرده اند. موسیقی در تمامیِ زوایای جامعۀ آمریکا رخنه کرده و روانِ پریشانِ جوانان غربی را به تسخیر خود در آورده است.
برای درک عمق فاجعه کافی است فیلمهای چند دهۀ قبل هالیوود را در کنار تولیدات امروز آن قرار دهیم و با یک مقایسۀ کوتاه، زوال ارزشهای اخلاقیِ انسان غربی را به وضوح ببینیم. در سینمای امروز هالیوود،روابط جنسی میان نوجوانان آمریکایی و به تبع آن تولد فرزندان نامشروع و مشکلات اجتماعی ناشی از این پدیده، سوژه هایی جذاب و در عین حال کاملاً طبیعی تلقی می گردد. امروز صهیونیزم حاکم بر هالیوود، مقدس ترین شئون اجتماعی را(حتی در حوزۀ دین و کلیسا)به تمسخر می گیرد. در فیلمهای دهۀ اخیر هالیوود: پدران متجاوز، مادران خیانتکار، دختران فریب خورده، پسران منحرف و حتی کشیشان شیطان پرست فراوانند.
عشرتکده های هاوایی و قمارخانه های لاس وگاس به لوکِیشنهای دائمی و محبوب فیلمهای آمریکایی تبدیل شده و داستان بسیاری از تصاویر هالیوود در این فضاهای لبریز از گناه اتفاق می افتد. در روزگاری که پول به نخستین ارزشِ انسان غربی تبدیل شده، سینمای هالیوود نیز تمامی ارزشهای اخلاقی را در مسلخ پول قربانی می کند. سینمای هالیوود تشنۀ پول است و این تشنگی را به مخاطبین خود نیز تسرّی می دهد. افسوس که عطش پول درمان ناپذیر است و آتش آن به هیچ آبی فرو نمی نشیند.
در آینۀ جادوی هالیوود، جوان آس و پاسی بر سر میز قمار یک شبه میلیونر می شود و حسرت و دریغ میلیونها بینندۀ جوان را بر می انگیزد و همزمان، خانوادۀ او در مسابقۀ لاتاری شرکت می کنند و بلیت طلایی را از پیرمرد بیماری که از شوق برنده شدن در مسابقه سکته کرده، می ربایند! در تمام این صحنه های پر زرق و برق، بینندگان نیز در لذتهای رؤیاییِ این خانواده شریک می شوند و مانند آنان دل و دین به پول در می بازند. امروزه رد پای پول پرستی، سکس و خشونت را در فیلمهای خانوادگی و آثار ویژۀ کودکان نیز می توان مشاهده کرد(۱).
ظاهراً استودیوهای هالیوود دیگر هیچ حریمی را محترم نمی دارند و در صدد جهانی ساختنِ ضدارزشهای اخلاقیِ خویش اند. صهیونیزمِ بین الملل در عرصۀ سینما با سوء استفاده از سه قو ۀ شهویه، وهمیه و غضبیۀ انسان در صدد به غفلت کشیدن جهانیان و ترویج مفاسد اخلاقی است و منافع سیاسی-اقتصادی خود را دنبال می کند. اما دیگر در آستانۀ قرن بیست و یکم، این بازی به مراحل پایانی خود نزدیک می شود. با مروری کوتاه بر مندرجات پروتکل های جهانی صهیونیزم به سهولت می توان دریافت که بسیاری از نابسامانی های کنونی جهان، صورت تحقق یافتۀ همان برنامه هایی است که قریب به یک قرن پیش تئوریسینهای صهیونیزم طراحی کرده اند».[۴]
۱- صهیونیزم، تمامیِ آداب و فرهنگی را که خانواده، معلمان مدرسه و مربیان طی ماهها تعلیم و تربیت در کودکان و نوجوانان به وجود می آورند، در خلال دو ساعت(مدت نمایش یک فیلم سینمایی) می زداید. صدها میلیون بینندۀ تلویزیون(این جعبۀ جادوییِ یهود) فرصتی عالی برای طرّاح یهودی افکار عمومی در راستای اهدافش فراهم می سازند. اصالت مادّه و حس و عدم اعتقاد به معاد و ماوراءالطبیعه و اهتمام به خلق بهشت زمینی، عصارۀ فرهنگ بنی اسرائیل است که امروز به عنوان معیار، ارزش و فرهنگ بر جوامع غرب حکمرانی کرده و به سبب سلطۀ رسانه ای صهیونیزم، امروز جوامع شرق را نیز مورد تهدید قرار داده است.
کمیتۀ آمریکاییِ امور عمومی اسرائیل
[۵]«جمعیت یهودیان آمریکا در حدود شش میلیون نفر برآورده شده است، اما یهودیان صهیونیست آمریکا با ایجاد تشکّلهای مهم و ارتباط کامل بین منافع آمریکا و صهیونیزم، به یکی از بانفوذترین گروههای تأثیرگذار در سیاست خارجی دولت آمریکا تبدیل شدهاند. از میان ۲۸۱ سازمان یهودی و ۲۵۰ اتحادیۀ منطقهای، یکی از مهمترین لابیهای صهیونیستها در آمریکا، اِیپَک میباشد که از دهه ۱۹۵۰ شروع به فعالیت نموده و از همان بدو تأسیس، هدف خود را مبارزه برای تصویب قوانینی در جهت حمایت از رژیم اسرائیل اعلام کرده است
این سازمان مسئول هماهنگی و برنامهریزی جهت فعالیت تمامی سازمانهای یهودی آمریکا و همچنین مسئول اصلی جمعآوری کمک و اعانه برای رژیم اسرائیل به شمار میرود که با ارتباط تنگاتنگ با بیش از ۶۰ اتحادیۀ دیگر، مسئول ایجاد کانالهای جدید برای نفوذ رژیم صهیونیستی نیز میباشد. ایپک اعضای خود را از میان صهیونیستها(یهودیان و غیریهودیان) گزینش میکند که همۀ آنها در یک چیز اتفاقنظر دارند و آن حمایت از رژیم صهیونیستی و کانالیزه کردن سیاست خارجی آمریکا در راستای منافع این رژیم میباشد».[۶]
علاقمندان جهت اطلاع دقیق در مورد نفوذ لابی صهیونیزم در ایالات متحده می توانند به کتاب های مستندی چون: «فریب های عمدی؛ حقایقی دربارۀ روابط آمریکا و اسرائیل» و «آنان جرأت کردند افشاگری نمایند»، هر دو به قلم «پل فیندلی» (که بیست و پنج سال نمایندۀ کنگرۀ آمریکا بوده است)، و «هیچ کس جرأت ندارد آن را توطئه بنامد» نوشته گری آلن با مقدمه جان اشمیتز(نماینده سابق کنگره آمریکا) مراجعه فرمایند. کتاب اخیرالذکر در شبکه اینترنت(به زبان انگلیسی) موجود است.
صهیونیزم و تعیین ریاست جمهوری آمریکا
سرمایه داران صهیونیست با در اختیار داشتن بیش از ۸۰% از تراستها و کارتلهای بزرگ آمریکا و سلطۀ رسانه ای و نفوذ در کالج های اِلکترال، نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا را تعیین کرده و سرنوشت انتخابات را رقم می زنند. در انتخابات سال ۲۰۰۰، بیش از چهل هزار رأی در ایالت فلوریدا ابطال شد تا کاندیدای صهیونیستِ حزب جمهوری خواه(جورج بوشِ پسر) تنها با پانصد رأی اضافه وارد کاخ سفید گردد. در هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه قدرت و نفوذ اصلی از آن صهیونیستهاست. از دیدگاه بیشتر مردم، فرمانروای آمریکا رئیس جمهور است اما در حقیقت کسانی تصمیمات اصلی را میگیرند که مردم با نام آنها کاملاً بیگانهاند.
صهیونیستها معمولاً در دورۀ ریاست جمهوری حزب جمهوری خواه، سیاستهای امپریالیستی خود را با تکیه بر نیروی نظامی در جهان دنبال کرده و هنگامی که جهانیان و ملّت آمریکا از این سیاستها به ستوه آیند، نوبت به حزب دموکرات می رسد تا با سیاستهای خارجیِ مسالمت آمیز و نیز سیاستهای داخلیِ ارتقای سطح رفاه اجتماعی و تزریق مُسکّن به جامعه و افکار عمومی، زمینه را برای دورِ بعدیِ پیگیریِ خشونت بارِ اهداف جهان گسترِ صهیونیزم بین الملل فراهم سازد. لازم به ذکر است که ابراهام لینکلن و جان اف. کندی، دو رئیس جمهور غیر ماسونِ آمریکا بودند که ترور شدند. آمرین ترور کندی قتل فجیعی برای وی طراحی نمودند تا درس عبرتی برای رؤسای جمهور بعدی باشد. وی در حالی که با همسر خود در صندلی عقب اتومبیل کروکیِ مخصوص رئیس جمهور نشسته بود و در احاطۀ موتورسوارانِ اسکورت در حال حرکت بود، از بام یک ساختمان از ناحیۀ سر مورد اصابت گلوله قرار گرفت. معمّای این سوء قصد هرگز حل نشد.
منابع :
برگرفته از وب سایت اسرار/ظهور۱۲
[۱]- تاریخ یهودیان؛ گراتز- چاپ آمریکا،۱۹۴۱ .
[۲]- کلید معمّا؛ کریستیان ناسیونالیست، میسوری، ۱۹۳۸٫
[۳]- یهود بین الملل؛ هنری فورد، ص ۲۲۴ – ۲۲۸٫
[۴]- «پژوهۀ صهیونیّت»؛ جلد اول- منبع: yahood.ir (با تلخیص).
[۵]- American Israel Public Affairs Committee
[6]- منبع: www.yahood.net